Αρχική Σελίδα

GBLED company Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Είμαστε ο φορέας παροχής υπηρεσιών οθόνης των επαγγελματικών οδηγήσεων, καθιερωθήκαμε το 2004 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο περισσότερων από 10 εκατομμυρίων $, ταξινομεί τώρα τον κύριο κατασκευαστή της επίδειξης των οδηγήσεων. Από την έναρξή της, η επιχείρησή μας έχει κρατήσει τη ταχεία ανάπτυξη Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές, και το εμπορικό σήμα GBLED έχει ιδιαίτερα την αναγνώριση στον κόσμο.Όπως πάντα, «στη δράση μιλά δυνατότερο από τις λέξεις» ως επιχειρησιακή φιλοσοφία εμπορικών σημάτων του. Να εργαστεί σκληρά και ύπαρξη μεγαλόψυχο άτομο. Χρησιμοποιούμαστε τις προηγμένες τεχνολογίες και ακολουθούμαστε την καινοτομία για να παραγάγουμε το καλύτερο ποιοτικό προϊόν, και σχετικά με κάθε διαταγή ως πρόγραμμα ματαιοδοξίας μας. Για να καταστήσουμε το προϊόν μας τέλειο, εισάγουμε τους πιό προηγμένους εξοπλισμούς παραγωγής και ανίχνευση των εγκαταστάσεων, ώστε να διατηρηθούν ακριβή ποιοτικά πρότυπα κάθε διαδικασίας παραγωγής. Χάρι σε εκείνες τις προσπάθειες, τα προϊόντα μας έχουν περάσει την έγκριση κ.λπ. πολλών πιστοποιητικών, όπως, CE, UCS, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, της FCC.

Η διαχείριση ποιότητας των προϊόντων μας εμμένει αυστηρά στο ISO9001: το σύστημα 2008 πιστοποιήσεων και τα πρότυπα διαχείρισης 7S, για να επιδιώξουν για τη μεγαλύτερη τελειότητα, που ασκεί τη βαθιά επιρροή στην τυποποίηση industry.GBLED των οδηγήσεων είναι εθνική νέα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που είναι κύρια του αριθμού εθνικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και έχει αναφερθεί ως «ένωση βιομηχανίας επίπεδης οθόνης Shenzhen», «μέλος της ένωσης ανάπτυξης ΜΜΕ Shenzhen», «μέλος της ένωσης προώθησης ημιαγωγών και φωτισμού», «μέλος του ηλεκτρονικού εμπορικού επιμελητηρίου Shenzhen», «μέλος της ένωσης κλάδων εφαρμογών ένωσης βιομηχανίας οπτικής και οπτικοηλεκτρονικής της Κίνας και επίδειξης των οδηγήσεων», «επικυρωμένος προμηθευτής της κάνω--Κίνας» κ.λπ.

Με μια σημαντική επιχειρησιακή απόδοση και μια καλή εφαρμοσμένη μηχανική εφαρμογής επίδειξης κοινωνική φήμη, έχουμε κερδίσει το σεβασμό από τους διάφορους κύκλους της κοινωνίας, και έχουμε αποκτήσει τη «του 2009-2010 των άριστων οδηγήσεων», «τη γνωστή επιχείρηση της Κίνας», τη «ποιότητα Αντιαεροπορικού Πυροβολικού, την υπηρεσία και τη μονάδα γοήτρου», τη «επιχείρηση της Κίνας top 100», τη «Guangdong Κίνα top 10 επιχείρηση», «Shenzhen καλά - γνωστή επιχείρηση εμπορικών σημάτων», «εθνική νέα επιχείρηση» κ.λπ. υψηλής τεχνολογίας.

Εδώ υποσχόμαστε ότι, κάθε πελάτης, κάθε διαταγή και κάθε ανατροφοδοτεί θα είναι εκτιμημένη byGift κράτηση. Χέρι-χέρι, σχετικά με «την παρουσίαση της ομορφιάς του κόσμου» ως αποστολή μας, και τη δημιουργία ενός πιό ζωηρόχρωμου και φωτεινότερου κόσμου.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

GBLED: Χρόνο με το χρόνο

2018

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • GBLED προωθεί τη διαφανή οδηγημένη ενοίκιο επίδειξη p3.91-7.81mm, p7.81-7.81mm, p10.4-10.4mm.

2017

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • GBLED προωθεί τη διαφανή οδηγημένη αποτύπωση επίδειξη p3.91-7.91mm, p7.81mm-7.81mm, p10.4-10.4mm

2016

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • GBLED προωθεί το νέο σύστημα ελέγχου που ελέγχουν από κινητό app με Wifi για οδηγημένες τις αφίσα παρουσιάσεις σε συνέχειες επίδειξης
 • GBLED προωθεί την μπροστινή προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες τηλεοπτική πρόσοψη MEDIA ως P10, P16, P20

2015

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • Επιδείξεις p1.6, p1.9, εσωτερικές παρουσιάσεις σε συνέχειες σειράς 4K επόμενης γενιάς GBLED UltraRes p2.0
 • Υπαίθρια οδηγημένη αφίσα επίδειξη P3 P4, οδηγημένη αφίσα επίδειξη γυαλιού P6.
 • GBLED αναγγέλλει την μπροστινή ανοικτή ΕΜΒΎΘΙΣΗ P10 P16 SMD P8 P10 P16 ενότητας

2014

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • Αδιάβροχη οδηγημένη γυαλί επίδειξη ενάρξεων P8 P10 P16 IP68 GBLED.
 • Υπαίθρια οδηγημένη επίδειξη ενάρξεων P3 P4 GBLED, με τη φωτεινότητα περισσότερων από 6000 ψειρών.

2013

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • Υπαίθριο ενοίκιο ενάρξεων P3.91 P4.81 P6.25 GBLED Die-casting η οδηγημένη επίδειξη.

2012

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • GBLED αναγγέλλει την ημι-υπαίθρια οδηγημένη γυαλί επίδειξη P6 P8 P10 P16

2009

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • GBLED αναγγέλλει την ενέργεια - υπαίθρια οδηγημένη επίδειξη P10 και P16 αποταμίευσης, τα οποία μπορούν να σώσουν για τη δύναμη 30% από οδηγημένη την παράδοση επίδειξη.

2008

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • GBLED αναγγέλλει το διαλογικό τηλεοπτικό πάτωμα P8 P10.

2007

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • GBLED κινήθηκε προς τη νέα περιοχή βιομηχανίας, που καταλαμβάνουν το μετρητή περισσότερων από 20 000Square, με την τετραγωνικό οδηγημένη μέτρο παραγωγή επίδειξης περισσότερο από 5000 κάθε monthes.

2005

Ενάρξεις & ειδήσεις προϊόντων:

 • Η μεγάλη παραγωγή έναρξης GBLED με την οδηγημένη ενότητα επίδειξης για όλες τις εσωτερικές παρουσιάσεις σε συνέχειες και τις υπαίθριες παρουσιάσεις σε συνέχειες, και η διαπραγμάτευση οδήγησαν τα προγράμματα επίδειξης με το συνεργάτη και σε εσωτερικό και τα oveseas.

2004

Καθιερωμένος

 • GBLED που καθιερώνεται από λίγη επιχείρηση που είναι με τα servial έτη δοκιμάζει στους οδηγημένους τομείς επίδειξης.
GBLED company Ltd. GBLED company Ltd. GBLED company Ltd. GBLED company Ltd. GBLED company Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : GBLED

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 50,000,000-90,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας υπαίθρια διαφανής οδηγημένη επίδειξη για τις πωλήσεις καλής ποιότητας υπαίθρια διαφανής οδηγημένη επίδειξη για τις πωλήσεις